Uiti de masina in parcare pentru mai mult timp? Ai putea sa ramai fara ea!

Vremurile in care puteati lasa masina in parcare, fara sa va preocupati de ea incep sa se apropie de final. Autoritatile au elaborat un proiect de lege prin care isi propun sa verifice strazile si parcarile publice unde sunt autoturisme nefolosite de foarte multa vreme. Mai exact, oficialii vor sa reduca perioada in care puteti parca o masina pe locuri publice de la 1 an la 6 luni, cu mentiunea ca trebuie sa aveti achitate eventualele amenzi rutiere si ca aveti inspectia tehnica periodica la zi. Masinilor cu numere de inmatriculare straine li se vor aplica aceleasi reguli.

Care este scopul proiectului de lege? Autoritatile cauta pe cat de mult posibil sa elibereze strazile si toate celelalte locuri publice de autoturisme care, in mod clar, nu au fost folosite de foarte multa vreme.

Peste 3000 de masini de care proprietarii “au uitat” se afla doar in Bucuresti

Problema autoturismelor lasate de izbeliste se regaseste in toate orasele Romaniei, cu mentiunea ca numai in Bucuresti au fost depistate peste 3.000 de autoturisme parcate in locuri publice, care nu au fost miscate de foarte multa vreme. Cel mai bine este sa luati masuri de urgenta, pentru a nu va confrunta cu probleme mult mai complicate din punct de vedere legal.

Restituirea masinilor, doar in baza platii unor taxe semnificative

Nu in ultimul rand, este bine sa stiti ca in baza proiectului de lege, autoritatile va vor putea restitui masinile personale numai in urma unei dovezi ca ati achitat toate taxele auto, impozitele aferente precum si amenzile in cauza. Mai exact, trebuie sa puneti la dispozitia organelor abilitate toate aceste dovezi in termen de 5 zile din momentul in care primiti o somatie de la Primarie.

Daca nu mai puteti folosi masina din parcare, de ce sa nu inchiriati una doar cand aveti nevoie?

Daca stiti ca detineti o astfel de masina, de care nu va mai puteti folosi mereu, cel mai bine este sa apelati la serviciul de rent a car din Craiova, prin care puteti obtine un autoturism cu care sa va deplasati strict atunci cand aveti nevoie. Astfel, evitati aglomeratiile din mijloacele de transport si, in acelasi timp, nu veti mai fi preocupati de legea ale carei norme va poate afecta.

Rent a car din Craiova | Craiovarentacar.ro

rent a car din Craiova

Craiovarentacar.ro va pune la dispozitie o flota auto impresionanta, din care puteti alege cu simplitate autoturismele cu care sa va deplasati atunci cand nu puteti folosi masinile personale. Uitati de mijloacele de transport in comun si alegeti confortul!

Sursa foto: https://www.pexels.com

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track