Scurt istoric al serviciului de inchirieri auto

Inchirierea unei masini este un lucru obisnuit astazi, mai ales atunci cand oamenii au nevoie de un autovehicul pentru a pleca intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta. Desi multi nu au inchiriat niciodata o masina si nici nu intentioneaza sa apeleze la acest serviciu, sunt oameni care calatoresc doar cu masini inchiriate. Indiferent de categorie, foarte putini oameni cunosc istoria din spatele acestei industrii, asa ca echipa Craiova rent a car doreste sa ofere cateva repere in acest sens!

Desi poate parea surprinzator, conceptul de inchirieri auto are o istorie mai lunga decat s-ar crede. Imediat ce masinile au fost disponibile unui numar mare de oameni, acestia au inceput sa le puna la dispozitie, contra cost, persoanelor care nu aveau masini dar isi doreau sa calatoreasca. Astfel, s-a identificat o cerere crescuta in aceasta directie!

Cele mai vechi inregistrari de inchirieri auto dateaza din 1904, cand un magazin de biciclete a inceput sa inchirieze masini. Cativa ani mai tarziu, in 1912, a fost fondata o companie de inchirieri masini germana, astazi una dintre cele mai mari din lume, care avea disponibile trei masini de inchiriat, cu timpul numarul lor crescand.

Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, industria de inchirieri auto a inceput sa creasca din ce in ce mai mult. Datorita calatoriilor aeriene, oamenii de afaceri au inceput sa foloseasca mult calea aerului, iar cand ajungeau la destinatie aveau nevoie de o masina. Asa s-a nascut serviciul de inchirieri auto direct in aeroport care astazi este extrem de bine pus la punct.

Inchirieri masini din aeroport Craiova | Craiova rent a car | WLC Rent a Car | Craiovarentacar.ro

inchirieri masini din aeroport Craiova

In Romania, prima companie de inchirieri auto inregistrata a fost Carpati Rent a Car, fondata in 1942. Flota de autoturisme avea o varietate de vehicule de la Dacia 1300, pana la Olcit sau Citroen.

In prezent, companiile de inchirieri auto sunt in continua crestere si isi diversifica flota in permanenta pentru a atrage cat mai multi clienti. In ceea ce priveste acest sector de activitate, We Love Cars ofera cele mai bune servicii, activitatea extinzandu-se in mai multe orase din tara, unul dintre ele fiind Craiova. Daca doriti sa beneficiati de serviciul de inchirieri masini din aeroport Craiova si nu numai, va puteti uita pe site pentru a vizualiza masinile disponibile, dar si alte detalii relevante!

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/car-dashboard-speedometer-speed-car-2667434/

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track