Pasii de urmat pentru a inchiria o masina

Ai nevoie sa inchiriezi o masina, pentru ca autoturismul personal este in service sau a trebuit sa il vinzi? Inseamna ca ai nevoie de ajutor, astfel incat sa iei cea mai buna decizie in aceasta privinta. Flota auto din care poti alege este una complexa, companiile de inchirieri venindu-ti in ajutor cu o gama extrem de variata de masini. Este vorba despre o varianta moderna si eficienta oferita de Craiovarentacar.ro, la care poti apela ori de cate ori este nevoie, astfel incat sa nu fii nevoit sa astepti dupa mijloacele de transport in comun sau mijloacele de transport alternativ. Intr-o era in care este important sa te deplasezi foarte repede dintr-un loc in altul, meriti sa beneficiezi de toate conditiile pentru a avea o experienta placuta si interesanta!

Alegerea autoturismului de care ai nevoie

Pentru inceput, trebuie sa iti pui prioritatile in ordine, pentru a-ti da seama care este tipul de masina care iti este necesara. De exemplu, daca vrei doar sa ajungi la serviciu cat mai repede si de cele mai multe ori calatoresti singur, atunci ai nevoie de un autoturism fiabil, ideal pentru oras, care sa consume cat mai putin. In schimb, daca planuiesti sa pleci la drum lung impreuna cu familia sau cu prietenii, este bine sa te orientezi catre un autoturism mai mare si mai spatios, in care toata lumea sa aiba suficient loc la dispozitie.

Masini de inchiriat Craiova | firma de inchirieri auto | Craiovarentacar.ro

firma de inchirieri

Alegerea perioadei si rezervarea

Imediat ce ai luat o decizie in privinta masinii pe care ti-o doresti, gandeste-te si la perioada in care ai nevoie de serviciul de inchirieri si poti trece la urmatorul pas: realizarea rezervarii. In aceasta privinta ai la dispozitie mai multe variante: fie contactezi direct firma de inchirieri, pentru a discuta cu unul dintre reprezentantii acesteia, fie scrii un e-mail in corpul caruia specifici autoturismul pe care ti-l doresti, perioada, dar si locul de ridicare. Ulterior vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a intra in posesia masinii!

Acte necesare

In ceea ce priveste actele de care ai nevoie pentru a inchiria un autoturism, ele sunt: cartea de identitate (sau pasaportul, dupa caz), respectiv permisul de conducere. Asigura-te ca aceste documente sunt valabile in momentul in care vrei sa faci o rezervare. Trebuie sa le trimitic firmei de inchirieri in format electronic, iar ulterior, in momentul preluarii masinii trebuie sa le prezinti si fizic.

Prelungirea perioadei de inchiriere

In cazul in care la un moment dat iti dai seama ca ai putea avea nevoie de autoturismul pe care l-ai inchiriat pentru mai mult timp decat ai mentionat initial in contract, poti prelungi perioada de inchiriere fara probleme. Este esential sa contactezi, insa firma de inchirieri si sa transmiti acest lucru, pentru ca reprezentantii companiei sa se poata ocupa de intocmirea unui act aditional: simplu si usor!

Daca la inceput parea dificil si complicat sa inchiriezi o masina, acum iti este, cu siguranta mult mai clar care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi in acest sens!

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/headlight-bmw-auto-automobile-car-2459090/

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track