In vacanta cu “rent a car”

Ideea de a pleca intr-o vacanta cu o masina inchiriata nu este rea deloc si o poti adopta si tu la urmatorul concediu pe care doresti sa-l petreci prin tara. Daca vrei sa pleci intr-o vacanta iar masina personala nu-ti mai prezinta siguranta pentru drum lung, nu ai toate taxele platite la zi si nu vrei sa intampini neplaceri pe durata vacantei, ar fi bine sa iei in calcul varianta de a pleca cu o masina inchiriata.

Ce garantii iti ofera o masina inchiriata in vacanta?

In primul rand, inchirierea unei masini pentru vacanta iti ofera garantia ca nu trebuie sa mai platesti taxe, impozite, ca nu trebuie sa iti faci griji in privinta asigurarii, a schimbarii cauciucurilor conform anotimpului - de toate aceste lucruri se ocupa reprezentantii companiei de inchirieri.

Este important sa ai la tine permisul de conducere, cardul de credit sau de debit sau bani cash si sa te bucuri de toate avantajele pe care ti le ofera aceste servicii.

Pleaca din Craiova cu o masina inchiriata in Delta Dunarii, spre exemplu, pentru a admira frumusetile naturii si pentru a te bucura de o partida de pescuit pe cinste, sau pe Valea Prahovei, pentru a te bucura de o vacanta la munte excelenta! Inchiriaza o masina pentru a pleca pe litoral sau pur si simplu pentru a-ti petrece concediul la bunici sau pe meleagurile natale.

Masina inchiriata | Craiovarentacar.ro

masina inchiriata

In cazul clientilor care se intorc in tara cu avionul pe aeroportul din Craiova, serviciile de inchirieri sunt la un click distanta. Oricare ar fi alegerea ta pentru urmatoarea vacanta, trebuie sa iti alegi serviciile potrivite de inchirieri auto in acest sens.

Masina inchiriata din flota auto pusa la dispozitie de Craiovarentacar.ro poate fi foarte utila in vizitarea oraselor, in vizitarea locurilor rurale sau a unor obiective turistice. Comparativ cu mijloacele de transport in comun, inchirierea unei masini iti aduce mai multe beneficii. In primul rand, pleci cand vrei, unde vrei, nu depinzi de programul unui mijloc de transport, esti sigur si responsabil pentru tot ceea ce se intampla cu masina ta, iti poti lua membrii familiei, prietenii si bagajele acestora.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/kia-car-transportation-vehicle-2382086/

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track