De unde puteti inchiria masini potrivite pentru vacanta in Europa?

Urmeaza sa mergeti in vacanta intr-una dintre tarile europene, insa nu stiti de unde ati putea inchiria o masina, cu ajutorul careia sa va deplasati liberi si sa nu depindeti de mijloacele de transport in comun? Craiovarentacar.ro va ofera, pe langa posibilitatea de a va inchiria masina preferata, si sfaturi practice si informatii utile, datorita carora va puteti transforma concediile in experiente extrem de interesante si de placute.

De exemplu, stiati ca in 7 dintre capitalele din Europa puteti inchiria un autoturism la preturi care se pot compara cu cele din orasele mari romanesti?

Unde puteti gasi cele mai scumpe si cele mai ieftine servicii de rent a car?

Inainte de a pleca la drum, trebuie sa stiti ca in capitala Spaniei, Madrid, in Berlin, inima Germaniei, dar si in Praga, capitala Cehiei, puteti beneficia de servicii de inchiriere a autoturismelor la preturi asemanatoare cu cele practicate in Bucuresti. Mai exact, puteti plati si mai putin de 100 de euro atunci cand vreti sa va bucurati de masini inchiriate de calitate, cu ajutorul carora sa va deplasati si sa descoperiti locuri interesante. De exemplu, daca Bratislava, capitala Slovaciei se afla pe primul loc in topul oraselor cu cele mai mici preturi de inchiriere, capitala Romaniei se plaseaza pe locul opt.

Pe de alta parte, exista, insa, si destinatii foarte scumpe din punct de vedere al serviciilor de rent a car, cu mult mai scumpe decat la noi, la inchirieri auto Craiova sau oriunde in Romania. Berna, de exemplu, unul dintre cele mai frumoase orase din Elvetia, este o destinatie costisitoare din acest punct de vedere. Pentru a inchiria o masina pentru sase zile aici veti plati incepand cu putin peste 300 de euro, cu 27% mai mult fata de tarifele percepute in capitala Norvegiei. Recomandat este sa evitati inchirierea de autoturisme si in Atena, Grecia, in Dublin, Irlanda, dar si in Helsinki, capitala Finlandei.

Ce costuri trebuie sa suportati cand apelati la servicii de inchirieri auto europene?

Un alt aspect, pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand va doriti sa inchiriati o masina consta in faptul ca veti fi nevoiti sa achitati si o garantie rambursabila, pe langa preturile concrete de inchiriere. In acest mod, companiile de rent a car se asigura ca veti utiliza autoturismele cu mai multa grija. In cazul in care veti returna masinile avariate, garantia nu va este restituita.

Printre costurile adiacente, pe care le-ar mai putea plati se numara si cele pentru navigatie GPS, scaune pentru copii sau soferi suplimentari. De altfel, este bine sa luati in calcul toate aceste lucruri inainte de a porni la drum, pentru a avea o idee cel putin estimativa despre cat va trebui sa scoateti din buzunar pentru masinile inchiriate!

De unde este bine sa inchiriati autoturismele?

In general, tarifele percepute de companiile de rent a car din aeroporturi sunt mult mai mari decat cele pe care le practica firmele din oras. Ideal este sa cautati mai multe variante inainte de a zbura catre una dintre destinatiile europene si sa faceti rezervarile din timp. In cazul in care hotarati in ultimul moment asupra autoturismelor pe care vreti sa le inchiriati, cel mai probabil veti ajunge sa platiti dublu pentru ele, in comparatie cu varianta in care le-ati fi ales cu 1-2 luni inainte de concediu.

Inchirieri auto Craiova | Craiovarentacar.ro

inchirieri auto Craiova

Perioada de inchiriere

Nu in ultimul rand, trebuie sa stiti si ca majoritatea firmelor care ofera servicii de rent a car au perioade minime de inchiriere. Cele mai multe pornesc de la doua zile, urmand ca in functie de nevoile pe care le aveti, sa puteti opta pana la o perioada de inchiriere de cateva zeci de zile. Mai mult, daca la un moment dat va dati seama ca aveti nevoie de autoturismele inchiriate pentru o perioada mai indelungata, nu trebuie decat sa luati legatura cu reprezentantii companiei cu care colaborati si sa ii notificati in acest sens!

Sursa foto: https://pixabay.com

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track