Varsta minima pentru a inchiria o masina

Vrei sa te bucuri de posibilitatea de a inchiria o masina, insa nu stii care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti? Nicio problema: acest articol iti vine in ajutor, pentru a te ajuta sa te bucuri de experienta sofatului fara probleme. Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la aceasta varianta, cu scopul de a nu depinde de mijloacele de transport in comun, iar daca esti in cautarea aceluiasi lucru, ai gasit metoda ideala prin care sa te deplasezi simplu si usor atat in oras, cat si prin tara!

Varsta minima

Pentru inceput, trebuie sa stii ca atunci cand esti interesat sa inchiriezi o masina, trebuie sa ai cel putin 18 ani impliniti. Multe dintre companiile de pe piata solicita, insa clientilor ca acestia sa aiba permisul de conducere de cel putin un an de zile in momentul in care solicita sa inchirieze un autoturism. Este vorba despre o masura de precautie normala, astfel incat reprezentantii firmelor de inchirieri sa se asigure ca soferii cu care colaboreaza au suficienta experienta in domeniu!

Acte necesare pentru a inchiria o masina

In ceea ce priveste actele necesare pentru a inchiria o masina, trebuie sa ai la indemana cartea de identitate si permisul de conducere. In momentul in care faci rezervarea online, trebuie neaparat sa trimiti firmei de inchirieri pe care o alegi copii digitale ale celor 2 acte, urmand ca in momentul preluarii autoturismului sa dispui de copii xerox pe care sa le inmanezi reprezentantilor companiei.

Ridicare si predare

Probabil te intrebi si care este locul din care poti prelua, respectiv in care poti preda masina. In aceasta privinta ai parte de flexibilitate din partea majoritatii firmelor de inchirieri, pentru ca poti solicita ca autoturismul dorit sa iti fie dus la orice adresa din Bucuresti, respectiv din alte orase disponibile, urmand sa il preiei din locul pe care l-ai mentionat. Daca la final vrei sa predai masina intr-o alta locatie decat cea indicata de reprezentii companiei alese, trebuie sa ai in vedere faptul ca vei plati o taxa suplimentara.

Masini de inchiriat | Craiovarentacar.ro

inchiria o masina

Extinderea perioadei

In cazul in care doresti sa extinzi perioada de inchiriere, in functie de nevoile personale, poti face acest lucru. Este esential sa notifici, insa firma de inchirieri, pentru ca angajatii acesteia sa se poata ocupa de intocmirea unui act aditional, in care sa fie stipulate toate conditiile, dar si tariful pe care il ai de achitat!

Daca doresti sa inchiriezi o masina din Craiova, poti apela cu incredere la Craiovarentacar.ro .

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/action-adult-blur-car-620335/

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track