4 motive pentru care merita sa inchiriezi o masina noua

Fie ca vorbim despre o vacanta alaturi de cei dragi, fie ca avem in fata o calatorie in interes de serviciu, inchirierea unei masini se poate dovedi o alternativa extrem de buna la care putem apela in cazul in care nu putem avea acces la masina personala. Atunci cand sunt in cautarea unor masini de inchiriat in Craiova, multi soferi prefera sa se intereseze prima si prima data de disponibilitatea unor masini noi. Si nici nu este de mirare ca se intampla asa, inchirierea unei masini noi venind la pachet cu o serie de avantaje importante.

O masina noua ofera siguranta

Bineinteles, cu cat o masina este mai noua, cu atat aceasta ofera si un plus de siguranta. Siguranta oferita de masini a devenit din ce in ce mai importanta in ultimii ani, constructorii auto investind serios in sisteme de siguranta activa si pasiva. Versiunile modelelor lansate in ultimii ani sunt dotate cu din ce in ce mai multe sisteme de siguranta, acestea trecand cu brio si obtinand rezultate excelente in cadrul testelor specializate ale celor de la EuroNCAP. Astfel, vei putea conduce fara griji, stiind ca esti in siguranta in orice moment.

Te poti bucura de placerea condusului

Poti apela la inchirierea unei masini chiar si atunci cand pur si simplu vrei sa experimentezi altceva. Poate ca o masina ceva mai sport iti face cu ochiul sau poate ca iti doresti sa vezi cum este sa fii la volanul unei masini cu ceva mai multi cai putere sub capota! Inchiriind o masina noua te poti bucura de drum fara niciun fel de griji suplimentare. In plus, o masina noua vine la pachet cu o serie de dotari de ultima generatie, care vor face ca experienta ta la volan sa fie si mai placuta!

Risc mai mic de defectiuni

Evident, cu cat masina este mai noua, cu atat riscul aparitiei unor defectiuni este mai diminuat. O garantie 100% privind riscul de a se defecta nu poate fi oferita de nimeni totusi, insa este mult mai confortabil sa stii ca esti la volanul unei masini noi sau aproape noi.

WLC Rent a Car beneficiaza de o experienta vasta in domeniu, oferta de modele pusa la dispozitia celor care se afla in cautarea unor servicii de Rent a Car din Craiova fiind destul de generoasa. Fie ca iti doresti o masina de oras sau una economica sau fie ca ai nevoie de o masina mai incapatoare sau poate chiar de un SUV, pe CraiovaRentaCar.ro vei gasi o solutie fara doar si poate! In plus, vorbim si despre niste preturi extrem de avantajoase!

Masini de inchiriat in Craiova | Rent a Car din Craiova | CraiovaRentaCar.ro

masini de inchiriat in Craiova

Grija fata de mediul inconjurator

Este cunoscut deja pentru toata lumea, masinile noi au beneficiat de o atentie sporita din partea constructorilor auto in ceea ce priveste acest aspect. Daca inainte nu se vorbea foarte mult despre poluare si despre emisiile de gaze, dupa scandalul Dieselgate au fost trasate norme clare din acest punct de vedere la nivelul Uniunii Europene, producatorii auto fiind obligati sa le respecte intocmai.

Sursa foto: https://www.pexels.com

Copy and paste this code as the first item into the of every webpage you want to track